Consultatie

Stoornissen als ADHD en autisme hebben raakvlakken. De diagnostiek van andere stoornissen kan, zeker bij de kleine kinderen, die moeite hebben hun gevoelens te benoemen, behoorlijk complex zijn. U kunt de medewerkers van Kinnik daarom altijd raadplegen voor consultatie.

Telefonische consultatie

U kunt elke werkdag telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 058 267 89 99. U wordt direct doorgeschakeld naar één van onze specialisten. Als de specialist in gesprek is of als u buiten deze tijd belt wordt u teruggebeld tijdens een van de consultatie spreekuren.

U kunt ook een e-mail sturen met de consultatievraag via het vragen- of opmerkingenformulier op de website. Daarbij kunt u bij onderwerp aangeven dat het een consultieve vraag betreft. Wilt u zo vriendelijk zijn om er bij te vermelden of u gebeld of gemaild wenst te worden?

Direct contact

Misschien weet u bij wie van onze medewerkers uw patiënt in behandeling is. Dan kan het zinvoller zijn om direct contact te hebben met hem of haar. In dat geval is het het handigst om contact te zoeken met de locatie waar deze behandelaar werkt. De telefoonnummers kunt u vinden onder onze locaties.