Over Kinnik

Kinnik is gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kinderen en jongeren tot 15 jaar die complexe problemen ervaren en daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Kinnik is er ook voor de ouders of verzorgers. Met elkaar proberen we te begrijpen wat er aan de hand is en gaan we op zoek naar wat daarbij helpend is.

Doordat kinderen en jongeren nog afhankelijk zijn van hun ouders of verzorgers spelen deze belangrijke naasten ook een essentiële rol in ons hulpaanbod. Gezinsinteracties en leefomstandigheden vormen een belangrijke factor in het weer tot ontwikkeling kunnen komen en ‘te kunnen wat je kan’.

Over GGZ Friesland

Kinnik is een onderdeel van GGZ Friesland. Wij zijn er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. GGZ Friesland biedt professionele hulp aan mensen met ernstige psychische problemen. Jaarlijks maken zo'n 22.000 mensen gebruik van onze diensten. We bieden zorg op twaalf verschillende locaties, verspreid over de provincie Friesland. Onze missie ‘Haal het beste uit je leven!’ laat zien dat we uitgaan van de veerkracht van on

Samen naar herstel

We behandelen een breed scala aan stoornissen binnen GGZ Friesland. Onze focus binnen deze behandelingen ligt bij het herstel van de patiënt. Zij maken hiervoor eigen keuzes en krijgt ondersteuning van onze medewerkers om deze te realiseren. Wij luisteren, ondersteunen en helpen onze patënten om hun identiteit te herwinnen. Familie en naastbetrokkenen worden continu betrokken bij dit proces, want herstellen doe je samen.

Andere onderdelen van GGZ Friesland

Om onze zorg zo goed mogelijk in te richten, zijn bepaalde vormen van zorg onderverdeeld met een eigen merknaam:

Wij zijn er

Samen doen we er alles aan om het beste uit uw leven te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Door de zorg te bieden die bij jou past. Door goede en veilige zorg aan te bieden. U weet bij ons waar u aan toe bent en hoe de behandeling er uit ziet. We nemen iedere feedback mee om onze zorg te verbeteren en nemen onze patiënten en diens familie en naasten serieus.