Hoe helpt Kinnik mij?

Als je bij ons komt, kijken we eerst hoe we jou het beste kunnen helpen. We praten met jou en je ouders of verzorgers. We stellen vragen over hoe het thuis en op school gaat. We bellen vaak ook met je meester of juf van school.   

Misschien voel je je boos, bang of verdrietig. We praten daar met jou over. En we leren je hoe je omgaat met dingen die je moeilijk vindt. Ook ga je dingen doen bij Kinnik, bijvoorbeeld bewegen in de gymzaal. Dat helpt allemaal om je beter te voelen. Het kan ook goed zijn dat je met andere kinderen praat over hoe het met je gaat. Dus we doen vaak ook dingen met zijn allen. 

Ik voel mij soms...

Mijn vader of moeder heeft psychische problemen

Heb jij een vader of moeder met psychische problemen of een verslaving? Dan ben je misschien wel gewend om veel rekening te moeten houden met je ouders. Waarschijnlijk heb jij je leven al zo georganiseerd dat je elk moment voor ze kunt klaarstaan. Maar hoe combineer je dat met je eigen leven? Heb je genoeg tijd voor je studie of je vrienden? Of heb je geen vrienden omdat je denkt dat je de enige bent met deze problemen?

Het KOPP-team kan jou helpen. KOPP staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen. KOPP heeft voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden Doe-Praatgroepen.      

Afspraak wijzigen of afzeggen

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vinden wij het belangrijk dat je behandeling zoveel mogelijk door kan gaan en dat je zoveel mogelijk naar de afspraken komt. Wanneer dit echt niet lukt, vragen we je om dit ons zo tijdig mogelijk te laten weten via de Zorgadministratie van Kinnik. Zij zijn iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 058-2678999. Of via de directe contactgegevens van je behandelaar.

Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Bekijk hier het overzicht van onze locaties.